BJÖRKSAV

Naturens egen dryck för välbefinnande

Björksav eller björkvatten är naturens elixir för hälsan.

Det är en bioaktiv vätska med mineraler, spårämnen och andra biologiskt aktiva ämnen. Det stimulerar ämnesomsättningen, avgiftar kroppen och har en imponerande låg sockerhalt: 4 gånger mindre socker än kokosvatten. Perfekt för växtbaserade diet och viktminskning.

Björksav är extremt återfuktande, vilket ger dig extra energi under dagar med trötthet. Det är skonsamt för magen och är lämpligt för människor i alla åldrar. Det är mycket populärt bland de som önskar ett hälsosammare sätt att leva.

Finnish forest birch water

Från Finlands arktiska skogar

Björksav är ett mycket näringsrikt vatten som kommer från björkträdet: känt som ”Livets träd”.

I århundraden har de nordiska länderna använt björksav för att förbättra hälsan och öka välbefinnandet. Björksav är så dyrbart att det bara kan samlas in en gång om året under tre veckor på våren.

När snön börjar smälta absorberar björkträdet grundvatten och det flödar naturligt hela vägen upp till bladen och bär med sig alla viktiga näringsämnen som är nödvändiga för att växten ska växa.

Björksav är en verkligt organisk och hälsosam.

En ren ekologisk produkt från den nordiska naturen

Nordic Koivu Premium björksav tappas i sitt naturliga tillstånd, utan föroreningar, tillsatser, konserveringsmedel eller tillsatt socker. Vi samlar upp björkvattnet ekologiskt och direkt från trädet in i förpackningen. Vår björksav är så ren att ingenting läggs till eller tas bort – precis såsom Moder Jordavsåg!

Livets träd

Finländska björkar upplever alla fyra årstider varje år!