Nordic Koivu pullotus

Juomateollisuuden siirtymä kohti luonnonmukaisuutta lisää koivunmahlan käyttömahdollisuuksia

Juomateollisuus on myllerryksessä. Mitä tulee hyvinvointijuomiin, kuluttajilla valinnanvaraa on valtavasti. Kilpailun kasvaessa juoman tuottajat kohtaavat haasteen: kuinka vakuuttaa aina vain vaativammat kuluttajat ja samalla tehdä kannattavaa liiketoimintaa? Pärjätäkseen juomateollisuuden kilpailussa tuottajien täytyy kuunnella kuluttajia tarkasti ja vastata heidän toiveisiin ja vaatimuksiin entistä laadukkaammilla tuotteilla. 

Yksi juoma, joka vastaa kuluttajien korkeisiin vaatimuksiin, löytyy syvältä Pohjois-Karjalan metsistä. 

 

Ravitseva ja ympäristöystävällisesti valmistettu koivunmahlajuoma vastaa kuluttajien odotuksiin

Monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ansiosta koivunmahla on saanut suosiota juomateollisuudessa ympäri maailmaa. Mahla on mineraalipitoista ja vähäsokerista, joten se on oiva lisä tehostamaan minkä tahansa juoman ravintopitoisuutta tavalla, joka vetoaa myös terveystietoisiin kuluttajiin.

Koivunmahla sisältää sopivan määrän keholle tärkeää kaliumia, kalsiumia, mangaania ja magnesiumia. Se toimii myös antioksidanttina, joka tehostaa aineenvaihduntaa ja auttaa kehoa palautumaan stressistä. Täysin orgaanisena tuotteena koivunmahla on erinomainen lisä erityisesti urheilu- ja hyvinvointijuomiin.

Nykyisin kuluttajat arvostavat, jopa odottavat, että juomat valmistetaan vastuullisesti. Veden korvaaminen koivunmahlalla on oivallinen tapa parantaa lopputuotteen laatua ja monikäyttöisyyttä kestävästi. Se mahdollistaa myös orgaanisen tuotteen sertifikaatin hankkimisen lopputuotteelle. Vastuullisuutta peräänkuuluttavat kuluttajat ovat myös valmiita maksamaan ympäristöystävällisestä ja luonnonmukaisesta tuotteesta hieman enemmän. 

 

Haluatko tietää lisää koivunmahlasta? Lue blogistamme vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin !

 

Nordic Koivu auttaa juomateollisuuden tuottajia tekemään parempaa liiketoimintaa

Luonnollisen puhtaat ainesosat voivat olla monella tapaa parempia verrattuna ainesosiin, jotka ovat kehitetty keinotekoisesti laboratoriossa. Nordic Koivun koivunmahla on puhdasta, orgaanista ja kokonaan jäljitettävissä, minkä ansiosta se tuottaa lisäarvoa myös juomateollisuuden lopputuotteille. 

Nordic Koivun koivunmahla on kerätty huippuunsa viritetyllä ja ekologisella keräysjärjestelmällä suoraan Pohjois-Karjalan koivikoista. Jatkuvat investoinnit laadunvalvontaan, tutkimukseen ja metsien suojeluun takaavat, että teollisuuden asiakkaille toimitettu koivunmahla on maailman parasta. Voit tutustua tarkemmin Nordic Koivun koivunmahlan laadunvalvontaan blogissamme. 

Pakkauskokojen laaja valikoima ja luotettavat kuljetukset varmistavat sujuvan logistiikan ja tehokkaat tuotantoprosessit. Nordic Koivun koivunmahlaa on myös saatavilla ympäri vuoden, eikä se vaadi pakastamista säilyäkseen hyvänä. 

 

Puhtaus ja luonto osana juomateollisuuden tarjontaa

Hyvinvointitietoiset kuluttajat kiinnittävät koko ajan enemmän huomiota kuluttamiensa juomien laatuun ja alkuperään. Juomien tulee olla luonnollisesti hyvänmakuisia, vähäsokerisia, kalorittomia, lisäaineettomia, terveellisiä sekä kestävistä ja jäljitettävistä raaka-aineista valmistettuja. 

Pohjimmiltaan terveys ja hyvinvointi perustuvat yksinkertaiseen asiaan – puhtaaseen luontoon. Taito säilyttää tämä puhtaus ja korkealuokkainen laatu tuotantoprosessin läpi, aina metsästä kaupan hyllylle saakka, erottavat tekijät toisistaan koivunmahlamarkkinoilla. Tie juomateollisuuden voittajaksi alkaa alkaa raaka-aineista, jotka ovat niin puhtaita kuin mahdollista, todistetusti. 

Haluatko tutustua koivunmahlan tuomiin monipuolisiin mahdollisuuksiin juomateollisuudessa?

 

Käy lataamassa Nordic Koivun englanninkielinen Koivunmahla-opas juomateollisuuden asiantuntijoille täällä.