GB FI FR DE JP KR RU

Yritys

Laadukasta koivunmahlaa maailmalle

Nordic Koivu Oy tuottaa laadukasta koivunmahlaa kuluttajille, sekä kehittää ja tutkii koivunmahlan hyödyntämistä raaka-aineena elintarvike-, juoma- ja kosmetiikkateollisuudessa. Suurin osa Nordic Koivun Oy:n koivunmahlan tuotannosta menee vientiin kansainvälisille markkinoille. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsee Tohmajärvellä Suomessa. Aikaisemmin Nordic Koivu Oy on tunnettu nimellä Aurinkolehto Oy.

Toimintaperiaatteet

Nordic Koivu Oy on nuorekas, dynaaminen ja nopeasti kehittyvä yritys. Toiminnassa panostetaan erityisesti laatuun, tuotekehitykseen, luotettavuuteen ja asiakaskeskeisyyteen sekä luonnonmukaisuuteen. Asiakkaiden toiveet ja palaute ovat avainasemassa toiminnan kehittämisessä.

Kansainvälistä kehitystyötä

Nordic Koivu Oy:n koivunmahlan tuotanto perustuu vuosien tutkimus- ja kehitystyöhön. Yritys on pioneeriasemassa sekä koivunmahlan keruujärjestelmän että sen tuotantojärjestelmän osalta; järjestelmä on ensimmäinen laatuaan koko maailmassa. Koivunmahla on aito ja terveellinen luonnontuote. Lue lisää koivunmahlastamme tuotesivuillamme!

Tutustu koivumahlaan