Koivunmahla

Luonnon oma juoma hyvinvoinnille

Koivunmahla on luonnon oma terveyseliksiiri

Koivunmahla on bioaktiivinen neste, ja se sisältää kivennäisaineita, hivenaineita ja muita biologisesti aktiivisia aineita. Mahla nopeuttaa aineenvaihduntaa, puhdistaa kehoa, ja sen sokeripitoisuus on alhainen: se sisältää neljä kertaa vähemmän sokeria kuin kookosvesi. Mahla on siis täydellinen valinta kasvispohjaisen ruokavalion ja laihduttamisen tueksi.

Koivunmahla nesteyttää tehokkaasti, ja siksi se antaa lisäenergiaa, jos koet olosi väsyneeksi. Mahla on hellävarainen vatsallesi ja sopii kaiken ikäisille. Mahlaa suosivat erityisesti ne, jotka haluavat elää entistä terveellisemmin.

Finnish forest birch water

Suomen arktisista metsistä

Koivunmahla kerätään koivusta, joka tunnetaan nimellä ’’Elämän puu’’.

 

Pohjoismaat ovat vuosisatojen ajan käyttäneet koivunmahlaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Koivunmahla on arvokasta, koska sitä voidaan kerätä vain kerran vuodessa, kolmen viikon ajan varhain keväällä.

 

Suomessa on maailman puhtain pohjavesi. Pohjolan valoisat kesäyöt taas jatkavat koivun kasvukautta. Kun lumi alkaa sulaa, ja valo lisääntyy, koivut imevät juurillaan maaperästä pohjavettä. Luonnon oma eliksiiri virtaa aina koivun lehtiin asti ja kuljettaa mukanaan kaikki elintärkeät, koivun kasvulle välttämättömät ravintoaineet.

Puhdas ja orgaaninen tuote pohjoismaisesta luonnosta

Nordic Koivun korkealuokkainen koivunmahla pullotetaan sellaisenaan. Siinä ei ole epäpuhtauksia, lisäaineita, säilöntäaineita tai lisättyjä sokereita. Keräämme koivunmahlan puusta automaattisesti ja suoraan pakkaukseen. Toimintamme on ekologista. Koivunmahlamme sisältää vain sitä, mitä luontoäiti on siihen pakannut.

Elämän puu

Suomalainen koivu kokee kaikki 4 vuodenaikaa joka vuosi!