KOSMETIIKKATEOLLISUUS JA LUONTAISLÄÄKINTÄ

Täydellinen ainesosa kosmetiikkateollisuutta varten

Koivunmahla tunnetaan myös nimellä ’’elämän vesi’’. Se sisältää kaikkia terveellisiä ainesosia, jotka ovat välttämättömiä koivujen kasvulle.

 

Pohjoismailla on pitkät perinteet koivunmahlan käytöstä myös ulkoisesti. Runsaasti mineraaleja ja antioksidantteja sisältävä arvokas eliksiiri auttaa palauttamaan ja parantamaan hiusten kiiltoa ja ihon rakennetta.

Tieteellisesti on todistettu, että koivunmahla ihonhoitotuotteissa lisää merkittävästi ihosolujen kosteudenpitokykyä ja ihosolujen uudistumista.

Täydellinen ainesosa luontaislääkintää varten

Pohjoismaat ovat jo vuosisatojen ajan käyttäneet koivunmahlaa terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Mahla sopii kaiken ikäisille, myös vegaaneille, keliaakikoille ja laktoosi-intoleransseille.

Nordic Koivun koivunmahlaa on käytetty monissa lääketeollisuuden tuotteissa sekä kasviperäisissä lisäravinteissa biokemiallisen koostumuksensa ja terveydellisten hyötyjen vuoksi.

 

Koivunmahlaa on perinteisesti käytetty myös monien terveysongelmien lieventämiseen. Mahlan uskotaan vaikuttavan immuunisysteemeihin, tasapainottavan aineenvaihduntaa ja stimuloivan kudosten sekä ihon uudistumista. Koivunmahlan sanotaan myös olevan diureettista eli edistävän nesteiden poistumista kehosta. Tästä syystä esimerkiksi Keski-Euroopassa sitä käytetään painonhallinnan tukena ja detox-tuotteena puhdistamaan elimistöä.

Nordic Koivun koivunmahla toimitetaan teollisuuskäyttöön erikokoisissa pakkauksissa.

Ei sitä mitä etsit?

Katso Elintarvike- ja juomateollisuus