KOSMETIKA & LÄKEMEDEL

Den perfekta komponenten för din kosmetika

BJÖRKSAV är också känt som ”Livets vatten”. Alla hälsosamma ingredienser som är viktiga för björkens tillväxt ingår i björksav. 

De nordiska länderna har en lång tradition av att använda björksav för att förbättra skönheten. Denna dyrbara elixir är rik på mineraler och antioxidanter och hjälper till att återställa och förbättra hårets utstrålning och hudstruktur. 

Det är vetenskapligt bevisat att björksav i en hudvårdsprodukt avsevärt ökar fukten och produktionen av hudceller och håller den frisk och föryngrad. 

Den perfekta komponenten för läkemedel

I århundraden har de nordiska länderna använt björksav för att förbättra hälsa och välbefinnande. Den är lämplig för människor i alla åldrar, också perfekt för veganer, gluten- och laktosintoleranta. 

Nordic Koivus björksav har applicerats i en mängd olika produkter inom läkemedelsindustrin, men också för växtbaserade tillskott på grund av dess biokemiska sammansättning och hälsofördelar. 

Björksav har använts för att hantera många hälsoproblem. Det verkar på lymfsystemet, balanserar ämnesomsättningen och stimulerar återgenerering av vävnader och hud. Den har en extraordinär diuretikum som hjälper till att förbättra blodcirkulationen och artärflexibiliteten. 

Nordic Koivus björksav levereras för industriellt bruk i containrar i olika storlekar 

Inte det du letade efter? 

Se Mat & dryck